Pristatymas į Jungtines Amerikos Valstijas

Lietuvos pa�tasTarptautinė įvertintoji pašto siunta (gaunama per 5-6 darbo dienas nuo išsiuntimo).
Siuntos mokestis € 14.25
LT / EN / RU

Pirkėjo asmens duomenų politika

Pirkėjo asmens duomenų politika

1. Asmens duomenų tvarkymas
Įmonė asmens duomenis tvarko vadovaudamasi Europos Sąjungos Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (ES) 2016/679 (toliau – Reglamentas), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu bei kitais teisės aktais, reglamentuojančiais asmens duomenų tvarkymą. Tvarkomų asmens duomenų apimtis priklauso nuo užsakomų, perkamų ar naudojamų Įmonės prekių ir to, kokią informaciją pateikia asmuo, kaip Įmonės svetainės lankytojas, kai užsisako, perka ir (ar) naudojasi Įmonės paslaugomis, lankosi ar registruojasi Įmonės interneto svetainėje.

2. Asmens duomenų šaltiniai
Asmens duomenis Klientas pateikia pats kreipdamasis į Įmonę, perkant prekes, dalyvaujant lojalumo programoje, paliekant komentarus, užduodant klausimus.
Asmens duomenys gaunami Klientui lankantis Įmonės svetainėje, adresu: www.sidabrina.lt ir www.didmena.sidabrina.lt svetainėse Įmonė naudoja slapukus.

3. Slapukai
Slapukai – tai failai, saugantys informaciją Kliento kompiuterio kietajame diske arba paieškos programoje. Taip Įmonė gali nustatyti, kad Klientas lankėsi Įmonės internetinėje svetainėje anksčiau. Įmonė naudoja slapukus, siekiant užtikrinti Klientui pačią patogiausią svetainės peržiūrą. Slapukų naudojimas www.sidabrina.lt ir didmena.sidabrina.lt svetainėse:

Slapukas Aprašymas Galiojimo terminas
SESSIONID Vartotojo sesijai palaikyti. Iškart po naršyklės uždarymo
cb-enabled Vartotojo sutikimui su slapukų politika išsaugoti. 1 metai
lang Vartotojo kalbos pasirinkimas 1 metai
hide_subsciption Naujienlaiškio formos paslėpimui išsaugoti 30 dienų
_ga Naudojamas atskirti vartotojus. 2 metai
_gid Naudojamas atskirti vartotojus. 24 valandos
_gat Naudojamas užklausų srauto valdymui. 1 metai


4. Asmens duomenų teikimas
Įmonė įsipareigoja laikytis konfidencialumo pareigos Klientų asmens duomenų atžvilgiu.
Įmonė gali pateikti asmens duomenis savo duomenų tvarkytojams, kurie teikia Įmonei paslaugas ir tvarko asmens duomenis Įmonės vardu. Duomenų tvarkytojai turi teisę tvarkyti asmens duomenis tik pagal Įmonės nurodymus ir tik ta apimtimi, kiek tai yra būtina siekiant tinkamai vykdyti sutartyje nustatytus įsipareigojimus. Įmonė pasitelkia tik tuos duomenų tvarkytojus, kurie pakankamai užtikrina, kad tinkamos techninės ir organizacinės priemonės bus įgyvendintos tokiu būdu, kad duomenų tvarkymas atitiktų Reglamento reikalavimus ir būtų užtikrinta duomenų subjekto teisių apsauga.
Įmonė taip pat gali teikti Klientų duomenis atsakydama į teismo arba valstybinių institucijų prašymus ta apimtimi, kiek tai būtina siekiant tinkamai vykdyti galiojančius teisės aktus ir valstybinių institucijų nurodymus.
Įmonė garantuoja, kad asmens duomenys nebus nei pardavinėjami, nei nuomojami tretiesiems asmenims.

5. Asmens duomenų saugojimo terminas
Įmonės surinkti asmens duomenys yra saugomi įmonės informacinėse sistemose el. formatu. Asmens duomenys tvarkomi ne ilgiau, negu reikia duomenų tvarkymo tikslams pasiekti arba ne ilgiau nei to reikalauja duomenų subjektai ir (ar) numato teisės aktai.
Nors Klientas gali nutraukti sutartį ir atsisakyti Įmonės paslaugų, tačiau Įmonė ir toliau privalo saugoti Kliento asmens duomenis dėl galbūt ateityje atsirasiančių reikalavimų ar teisinių pretenzijų tol, kol pasibaigs duomenų saugojimo terminai.


Patogus ir greitas pristatymas

Siuntos paštu ir kurjeriais siunčiamos į Lietuvą, Europos Sąjungos šalis.

Patikrinta kokybė

Sidabriniai ir auksiniai papuošalai yra prabuoti Lietuvos prabavimo rūmuose.

Modelių išskirtinumas

Papuošalai yra vežami iš viso pasaulio juvelyrikos parodų ir vedančiųjų gamintojų.